AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yakınını görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yakınlaşmak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yakınlaşmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle yakınlaşmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir insanın öldüğünü görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir