Kahve falında sevdiğin biriyle sevgili olmak

Kahve falında sevdiğin biriyle sevgili olmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek elinin darlık içinde kalacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sevmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla sevgili olduğunu görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top