AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin delirdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin delirdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin delirdiğini görmek zorlukların ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında sevdiğin birinin delirdiğini görmek sorunlarının da çözüleceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin delirdiğini görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Kahve falında ablasının delirdiğini görmek sorunlarını aşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinin delirdiğini görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delirdiğini görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin delirdiğini görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın delirdiğini görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir