AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle kavuşmak

Kahve falında sevdiğinle kavuşmak

Kahve falında sevdiğinle kavuşmak fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle kavuşmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin adama kavuşmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insana kavuşmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin adeta gençleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insana kavuşmak sahip olduklarının da çoğalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine kavuşmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye kavuşmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuşmak huzur dolu günler geçireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğe kavuşmak makam ve rızık sağlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir