AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin akrabalarını görmek

Kahve falında sevdiğin akrabalarını görmek

Kahve falında sevdiğin akrabalarını görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, şükredeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin akrabalarını gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği akrabayı görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin akrabanı görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında bir akrabayı sevmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin akrabasını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin akrabalarını görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir akrabanı görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin akrabalarını görmek yeni hobiler edinileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayı sevmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir