AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği akrabayı görmek

Kahve falında sevdiği akrabayı görmek

Kahve falında sevdiği akrabayı görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, başarıdan başarıya koşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği akrabayı gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir akrabayı sevmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği akrabayı görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin akrabalarını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin akrabasını görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayı sevmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin akrabalarını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin bir akrabanı görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin akrabanı görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir