AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olmak

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olmak

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olduğunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle birlikte olmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iki kişinin birlikte olduğunu görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle birlikte olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, rızkın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla birlikte olduğunu görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla birlikte olmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle birlikte uyumak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir