AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi kaçırmak

Kahve falında sevdiği kişiyi kaçırmak

Kahve falında sevdiği kişiyi kaçırmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, bol kazanç elde edeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyi kaçırmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kaçırıldığını görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kaçtığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında bir kişi tarafından kaçırılmak psikolojik olarak düzeleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kaçmasını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin senden kaçtığını görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı kaçırmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir