AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak

Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, onlara hocalık edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından aldatılmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından aldatılmak mutlulukların yarım kalacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından aldatıldığını görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, işlerinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği tarafından aldatılmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, iyilik ve hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insan tarafından aldatılmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından aldatılmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından aldatıldığını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir