AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli kitap okumak

Kahve falında sesli kitap okumak

Kahve falında sesli kitap okumak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesli kitap okumak gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında sesli kitap okumak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet eder.

Kahve falında dua kitabı okumak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kitap okumak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında sınıfta kitap okumak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide kitap okumak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun kitap okuduğunu görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ingilizce kitap okumak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarih kitabı okumak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir