AnaSayfa / Genel / Kahve falında şenliğe katılmak

Kahve falında şenliğe katılmak

Kahve falında şenliğe katılmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şenliğe katılmak gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Kahve falında şenliklere katılmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında şenliğe katılmak sorunlarının günden güne artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık şenlik görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şenliğe gitmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şenlik görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şavaşa katılmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında askeri operasyona katılmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında törene katılmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir