AnaSayfa / Genel / Kahve falında semaver yakmak

Kahve falında semaver yakmak

Kahve falında semaver yakmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semaver yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında semaver yakmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay semaveri görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında semaver çayı içmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Kahve falında semaver görmek kısmetinin açık olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında semaverde çay görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Kahve falında semaverde çay demlemek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında semaverden çay içmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bakır semaver görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir