AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçmelere katılmak

Kahve falında seçmelere katılmak

Kahve falında seçmelere katılmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, fal sahibinin içine kapanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında seçmelere katılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında seçmelere katılmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında ayine katılmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açılışa katılmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulur.

Kahve falında ödül törenine katılmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Kahve falında şavaşa katılmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eyleme katılmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında dini sohbete katılmak kötü ve hasta günler geçireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir