AnaSayfa / Genel / Kahve falında secdeye kapanmak

Kahve falında secdeye kapanmak

Kahve falında secdeye kapanmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, müjdeli bir haber alacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında secdeye kapanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında secdeye kapanmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında secde eden birini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini secdede görmek gözyaşlarının dineceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında toprağa secde etmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Kahve falında secdeye varmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Kahve falında okuma secdesi yapmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında secde suresini okumak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir