AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçın yıkıldığını görmek

Kahve falında ağaçın yıkıldığını görmek

Kahve falında ağaçın yıkıldığını görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında yıkılmış ağaç görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç yıkılması görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacının yıkıldığını görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında selvi ağacının yıkıldığını görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan ağaç görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçın yıkıldığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında ağacın yıkılması görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir