AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısının kaybolduğunu görmek

Kahve falında ayakkabısının kaybolduğunu görmek

Kahve falında ayakkabısının kaybolduğunu görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, helal ekmek yeneceğine, yeniden can bulacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabısının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabını kaybolduğunu görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısı kaybolmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek manevi olarak hasar alınacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının kaybolduğunu görmek hastaysa şifa bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabılarının kaybolduğunu görmek çıkmaza gireceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybolduğunu görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının kaybolduğunu görmek kişinin bundan zarar göreceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek birlikte bazı işler yapılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir