AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşarak ölmek

Kahve falında savaşarak ölmek

Kahve falında savaşarak ölmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında savaşarak ölmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında savaşta insan öldürmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulur.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek şansının açık olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında savaşta adam öldürmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında savaşırken ölmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında savaşarak ölmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında savaşta ölmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına inanılır.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta birinin öldüğünü görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir