AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş hazırlığı görmek

Kahve falında savaş hazırlığı görmek

Kahve falında savaş hazırlığı görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, büyüleyeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında savaş hazırlığı gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş hazırlığı görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına yorulur.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında umre hazırlığı görmek evlatların hayırsız çıkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında seyahat hazırlığı yapmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret eder.

Kahve falında hacca hazırlık görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında söz hazırlığı görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında misafire hazırlık yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir