AnaSayfa / Genel / Kahve falında saunaya girmek

Kahve falında saunaya girmek

Kahve falında saunaya girmek başarısızlığa düşeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında saunaya girmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saunaya girmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamam sauna görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında karanlık tünele girmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseyle denize girmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere gizlice girmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla denize girmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında catismaya girmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yanlış yola girmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir