AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısı kaybetmek

Kahve falında ayakkabısı kaybetmek

Kahve falında ayakkabısı kaybetmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, başarıya giden yollarını açacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hasta ise şifa bulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabısı kaybetmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Kahve falında camide ayakkabılarını kaybetmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının eşini kaybetmek maddi zarara gireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi ayakkabını kaybetmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çift ayakkabı kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek hedeflerini tutturacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir