AnaSayfa / Genel / Kahve falında satılık ilanı vermek

Kahve falında satılık ilanı vermek

Kahve falında satılık ilanı vermek kısa süreli karlar elde edileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satılık ilanı vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında satılık ilanı vermek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında satılık ev görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında satılık bina görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi satılığa çıkarmak sözler sarf edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında satılık araba görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında satılık daire görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında satılık eve bakmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satılık dükkan görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir