AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkıcıya sarılmak

Kahve falında şarkıcıya sarılmak

Kahve falında şarkıcıya sarılmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarkıcıya sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Kahve falında şarkıcıya sarılmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında şarkı yazmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şarkı söylediğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Kahve falında ölmüş birini şarkı söylerken görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında şarkı duymak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şarkı sözü görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir