AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının içinde örümcek görmek

Kahve falında ayakkabının içinde örümcek görmek

Kahve falında ayakkabının içinde örümcek görmek sıhhat kazanacağına, uygulayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde örümcek gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında ayakkabının içinde örümcek görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı içinde örümcek görmek geç de olsa huzura erileceğine, statü atlayacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğin içinde örümcek görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde örümcek görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ağın içinde örümcek görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında su içinde örümcek görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde örümcek görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir