AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının görmek

Kahve falında ayakkabının görmek

Kahve falında ayakkabının görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dertlerine derman bulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında ayakkabısı olmamak kederinin dağılacağına, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında siyah ayakkabı bağcığı görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elindekileri de kaptıracağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah babet ayakkabı görmek borçlarının artacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı yapmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybetmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı mağazası açmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, verilen  sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir