AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli elbise görmek

Kahve falında sarı renkli elbise görmek

Kahve falında sarı renkli elbise görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanlardan takdir toplayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, üzüntülerin biteceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkli elbise gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renk takım elbise görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek kalıcı başarıyı yakalayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk elbise giymek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkli elbise görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli elbiseler görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir