AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü inek yavrusu görmek

Kahve falında ölü inek yavrusu görmek

Kahve falında ölü inek yavrusu görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında ölü inek yavrusu gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Kahve falında ölü inek yavrusu görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, rızkın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında inek yavrularken görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş inek yavrusu görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında inek ve yavrusu görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında inek ve yavrularını görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında inek yavrusu sevmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında yavrulu inek görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kazancının bereketleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir