AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı alyans görmek

Kahve falında sarı alyans görmek

Kahve falında sarı alyans görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, olumsuz haberler alacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok güzel günler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı alyans gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Kahve falında sarı alyans görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyans yutmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın alyans hediye almak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağımda alyans görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyanslar görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden alyans almak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında alyansını değiştirmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir