AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandviç yapmak

Kahve falında sandviç yapmak

Kahve falında sandviç yapmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulur.

Kahve falında sandviç yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında sandviç yapmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında peynirli sandviç görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandviç yediğini görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında sosisli sandviç yemek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandviç satmak hayallerin gerçekleştirileceğine, günah işlemekten korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandviç almak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandviç yaptığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Kahve falında sandviç görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir