AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandviç almak

Kahve falında sandviç almak

Kahve falında sandviç almak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hayırlı haberlere, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kendi geleceğine işarettir.

Kahve falında sandviç almak gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Kahve falında sandviç görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında sandviç yemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında sandviç yapmak güzel bir hayatı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandviç yaptığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Kahve falında sandviç ekmek görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sandviç satmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynirli sandviç görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sosisli sandviç yemek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir