Kahve falında ayakkabılarını toplamak

Kahve falında ayakkabılarını toplamak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabılarını toplamak gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında ayakkabı topladığını görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı toplamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını toplamak işlerin aksamayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı toplamak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden ayakkabı toplamak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık ayakkabı görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek ayakkabı giymek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek hayatından çıkaracağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir