AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanayiye gitmek

Kahve falında sanayiye gitmek

Kahve falında sanayiye gitmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hastalıkların sona ereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalettir.

Kahve falında sanayiye gitmek gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Kahve falında sanayiye gitmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sanayi tüpü görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanayii görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sanayi görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Kahve falında sanayide olmak dertlerin bir anda sona ereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanayi bölgesi görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında sanayide çalışmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek işsizlerin iş sahibi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir