AnaSayfa / Genel / Kahve falında salon çiçeği görmek

Kahve falında salon çiçeği görmek

Kahve falında salon çiçeği görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, onlardan fayda göreceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salon çiçeği gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Kahve falında salon çiçekleri görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salon çiçeği görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında spor salonuna gitmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Kahve falında düğün salonu kiralamak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında balo salonu görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında salonda tuvalet görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzellik salonu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir