AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallantı hissetmek

Kahve falında sallantı hissetmek

Kahve falında sallantı hissetmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında sallantı hissetmek gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Kahve falında sallantı hissetmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında sallantılı küpe görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, işbirliği içinde olacağına işarettir.

Kahve falında deprem sallantı görmek riske atılacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sallantı görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında korku hissetmek sıhhat ve moral bulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcaklık hissetmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında fiziksel acı hissetmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında güçlü hissetmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir