AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat sesi duymak

Kahve falında salavat sesi duymak

Kahve falında salavat sesi duymak moral bulacağına, hafifleyeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında salavat sesi duymak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında salavat sesleri duymak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında salavat sesi duymak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında salavat okunduğunu duymak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında salavat getirdiğini duymak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salavat duymak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında salavat çektiğini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında salavatı şerife görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salavat okumak önün açılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir