AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat getiren birini görmek

Kahve falında salavat getiren birini görmek

Kahve falında salavat getiren birini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, iyileşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, canlanacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salavat getiren birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında birisiyle salavatlaşmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulur.

Kahve falında salavat getirerek uyanmak yeni bir iş bulacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Kahve falında depremde salavat getirmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanı görüp salavat getirmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salavatı şerif getirmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayarak salavat getirmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir