AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalik yikamak

Kahve falında salatalik yikamak

Kahve falında salatalik yikamak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında salatalik yikamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında tuzlu salata yemek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karışık salata yemek hiçbir sorun yaşamayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında salata domates görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil salata toplamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Kahve falında patates salatası yediğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan salatası görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuç salata görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir