Kahve falında salata yaptığını görmek

Kahve falında salata yaptığını görmek nazara geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salata yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında salata suyu görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan salatası görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç salatası görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında rus salatası görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında turşuluk salata görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede salata görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yapılmış salata görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık salatası yemek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir