AnaSayfa / Genel / Kahve falında salata bahçesi görmek

Kahve falında salata bahçesi görmek

Kahve falında salata bahçesi görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salata bahçesi gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında salata bahçesi görmek işlerinin günden güne azalacağına, sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede salata görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Kahve falında salata yapmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapılmış salata görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kötü gidişe dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık salatası yemek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında göbek salata görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında salata yemek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında salata toplamak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir