AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı genç görmek

Kahve falında sakallı genç görmek

Kahve falında sakallı genç görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı genç gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında sakal genç görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal bir genç görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet eder.

Kahve falında sakallı bir genç görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç birini sakal görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı genç görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını genç görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında dedesini genç görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir