AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahabeler görmek

Kahve falında sahabeler görmek

Kahve falında sahabeler görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Kahve falında sahabeler gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında kadın sahabe görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında sahabe ismi duymak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Kahve falında sahabelerle namaz kılmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahabe mezarı görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine yorulur.

Kahve falında sahabe türbesi görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında sahabe ismini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini sahabe olarak görmek rütbe alacağına, Allah katında günahlarının affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahabe kabri görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir