AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sahabe olarak görmek

Kahve falında kendini sahabe olarak görmek

Kahve falında kendini sahabe olarak görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, alışveriş yapacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sahabe olarak gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında sahabe ismini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sahabe kabri görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında sahabelerle namaz kılmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sahabe görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kadın sahabe görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında sahabe olmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sahabeler görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hanım sahabe görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir