AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahabe mezarı görmek

Kahve falında sahabe mezarı görmek

Kahve falında sahabe mezarı görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, her zaman haklının yanında olacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahabe mezarı gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında sahabe mezarı görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sahabelerle namaz kılmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahabe ismi duymak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Kahve falında sahabe ismini görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sahabe olmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında sahabe görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sahabe olarak görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında hanım sahabe görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir