AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor boya görmek

Kahve falında mor boya görmek

Kahve falında mor boya görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Kahve falında mor boya gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında mor boya görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına işaret eder.

Kahve falında mor boyalı ev görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında saçını mora boyatmak özel hayatının renkleneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saçı mor renge boyatmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında mor renk boya görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını mora boyatmak kadim dostlar edineceğine, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında saçı mora boyatmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını pembeye boyatmak kazancındaki verimliliğin artacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir