AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını düz görmek

Kahve falında saçlarını düz görmek

Kahve falında saçlarını düz görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, zafer elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını düz gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında saçını düzleştirmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek hak yolunu tutacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının düzleştiğini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında siyah düz saç görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına inanılır.

Kahve falında düz kısa saç görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının düz olduğunu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir