AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını açık görmek

Kahve falında saçlarını açık görmek

Kahve falında saçlarını açık görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahat yüzü göreceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını açık gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Kahve falında saçı açık birini görmek ticarette yol katedeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçını açık görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında açık renk saç görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçı açık renge boyatmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını açık görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir