AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını açık görmek

Kahve falında başkasının saçını açık görmek

Kahve falında başkasının saçını açık görmek yol kat edeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sağlığının yerinde olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını açık gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında saçı açık namaz kılmak işlerinin sarpa saracağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçımı açık görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı açık gezmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında açık renk saç görmek işe gösterilen ilginin artacağına, diplomalarının artacağına yorulur.

Kahve falında kendini açık saçlı görmek dünya mallarının çoğalacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını açık görmek azalacağına, üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir