AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu görmek

Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu görmek

Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hayattan yana keyif bulacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında saçı sarı yapmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini sarı ve uzun saçlı görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını sarı saçlı görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarımın sarı olduğunu görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı birini siyah saçlı görmek dedikoduya, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarımı sarıya boyatmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının saçını sarı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir