AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları karışık görmek

Kahve falında saçları karışık görmek

Kahve falında saçları karışık görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, bunalıma gireceğine, mal mülk kazanacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları karışık gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında saçı karışık görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık saç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında saçları karışık görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında işyerini karışık görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karışık sayılar görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık kızartma görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karışık çiçekler görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin karışık olduğunu görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir