AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını toplayamamak

Kahve falında saçını toplayamamak

Kahve falında saçını toplayamamak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hasret ve özlem gidereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında saçını toplayamamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında saçının toplandığını görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında toplanmış saç görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı toplayamamak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını toplayamamak canının sıkılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Kahve falında saçını toplayamamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya toplandığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret eder.

Kahve falında top top kumaş görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işarettir.

Kahve falında evde toplanmış eşya görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir