AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı hediye vermek

Kahve falında ayakkabı hediye vermek

Kahve falında ayakkabı hediye vermek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı hediye vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak yaptıklarıyla sorgulanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yanlışlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında renkli ayakkabı hediye almak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı hediye almak güleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı hediye görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı hediye vermek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden ayakkabı hediye almak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, başka işler deneyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir